Pharrell x Adidas Tennis Hu Holi Bright Yellow
#1
[Image: 0000200544885_03_wj.jpg]


Pharrell Williams adidas Tennis Hu V2-siluett har just tappat i två nya vårfärdiga färgalternativ. Ett par rea-skor.com kommer klädd i Shock Yellow och det andra i True Green. Båda är byggda med stickade överdelar och mockaskikt. Pharrell-märket på tungorna och klackarna ovanpå en EVA-mellansula kompletterar designen.


Pharrell Williams och Skor Adidas Vita kommer att ta tillbaka adidas Tennis Hu som en del av deras senaste "Beauty in the Difference" -kapsel. De tre färgalternativen inkluderar: Burnt Orange, Bright Crimson och Forest Green. Varje par har en övre tonad mesh ihop med segel snören, märke på tungan och hälen ovanpå en strukturerad mellansula.


Pharrells senaste livsstilssilhuett med de Pharrell x Adidas Tennis Hu Holi Bright Yellow tre ränderna ses ovan i två mångsidiga och lättanvända färgalternativ Core Black / Carbon-Footwear White och Off-White / Core Black. Båda paren tar på sig tonade överdelar medan de träffas med läder och mockaskikt för att komplettera livsstilsutseendet.


Här visas två kommande färgvägar, en Toppkvalité klädd i gul / grå och den andra i röd / grå. De har båda en liknande estetik som den ursprungliga Tennis Hu, men kommer med extra mockapaneler på lateral och medial framfot samt en läderplåster på de övre öglorna.


https://www.rea-skor.com/
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)